Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Iskake med multer



Iskake med multer oppskrift.
Fotograf: Kylling.no
Denne iskaken har en deilig sprø bunn, en fløyelsmyk iskrem og er toppet med skogens gull - nemlig multer! En skikkelig festkake altså!

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Nøttebunn:

3dlhasselnøtter eller mandler
3dlmelis
5stkeggehviter

Iskrem:

5plate(r)gelatin
5stkeggeplommer
2dlsukker
3dlkremfløte
Ca 2,5dlmulter

Multecoulis:

Ca 2dlmulter
1ssmelis

Pynt:

4dlmulter


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Iskake med multer med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier256,204 091,51511,44Kcal
Protein4,6574,269,28gram
Karbohydrat25,00399,2549,91gram
Kostfiber2,8345,205,65gram
Fett14,66234,1229,27gram
Mettet fett5,5388,3111,04gram
Salt0,081,300,16gram
Pris på oppskriftenKr 14,44Kr 230,61Kr 28,83.-
Hele oppskriften veier1 597 totalt1 597 pr porsj200 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

1. Forvarm stekeovnen til 160 °C.
2. Dekk bunnen av en springform (24 cm i diameter) med bakepapir. Mal nøtter på kvern eller finhakk dem i matprosessor.
3. Stivpisk eggehvite, og vend inn melis og nøtter. Fordel røren i kakeformen og stek kakebunnen på nederste rille i ca. 40 minutter. Avkjøl i formen.
4. Legg gelatinplater i kaldt vann, ca. 5 minutter. Hell av vannet og løs opp én og én plate i 1/2 dl kokende vann. Rør til all gelatinen er oppløst.
5. Visp kremfløte stiv og sett den kaldt. Pisk eggeplomme og sukker til en tykk eggedosis. Vend inn pisket kremfløte og multer. Spe forsiktig med den smeltet gelatin i en tynn stråle, mens du blander forsiktig med en slikkepott.
6. Hell kremen over avkjølt kakebunn og sett forme i fryseren til isen har blitt stiv.
7. Lag multecoulis. Kjør multene med en stavmikser eller i en hurtigmikser til en jevn masse. Hell de knuste bærene over i en sikt, bruk en slikkepott og gni massen gjennom sikten slik at du får en jevn, fin saus. Smak til multecoulisen med melis.
8. Ta kaken ut av formen, og trekk av bakepapiret før kaken legges over på et fat. Pynt kaken med multer og multecoulis rett før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 22920)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Iskake med multer.Iskake med multer.
Denne retten har 256,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,66 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Multebombe.Multebombe.
Denne retten har 291,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Multer med iskrem.Multer med iskrem.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.