Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Islandskake

Oppskriften har fått 5 poeng. 5 poeng (av max 6) i snitt fra 26 lesere
Oppskriften har hatt 25300 lesere! 25300 lesere

Ingredienser

Porsjoner

Bunn:

4stkeggehviter
2dlsukker
2dlkokosmasse
0,5plate(r)kokesjokolade - hakkes

Eggekrem:

4stkeggeplommer
100grsukker
1dlfløte
100grhardt smør
0,5tsvaniljesukker
1pose(r)svisker - kokes
3,3dlfløte + 1 ss sukker
daimsjokolade
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Island

Anbefalt vin





Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

En saftig og god kake. (Denne oppskrifta inneholder svisker, men det kan godt kuttes ut eller erstattes med annen ingrediens.)

Slik gjør du
Bunn:
Eggehviter og sukker piskes stivt, bland så kokosmassen og den hakkede sjokoladen i massen. Stek ved 175*C i ca. 1 time

Eggekrem:
Eggeplommer, sukker og 1 dl fløte kokes opp, avkjøl litt. Rør smøret og vaniljesukkeret inn i eggekremen, avkjøl.

Legg den avkjølte eggekremen oppå bunnen, deretter legges den kokte sviskeren oppå.
Fløten og sukkeret piskes til krem og has oppå sviskeren. Pynt med knust daim eller daimkuler.

Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel

Kilde:
Magrit

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 357,685 065,46253,3 %
Fett: 24,00339,89 gr485,6 %Fett60,38 %
Protein: 3,8053,82 gr107,6 %Protein4,24 %
Karbo: 30,55432,65 gr144,2 %Karbo34,16 %
Fiber: 2,1430,31 gr101,0 %Fiber1,19 %
Mettet fett: 15,58220,64 gr1 103,2 %
Salt: 0,202,77 gr55,4 %
Hele oppskriften veier 1416,2 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,20 .-
Pris 1 porsjonerKr. 73,64 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 6,14.-Vis fullt næringsinnhold



Klikk deg på vårt nyhetsbrev og få ukens menyforslag tilsendt.

Sett karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6

Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Verdens beste/Kvæfjordkake hos oss.Les mer om Minivannbakkels hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1383



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser