Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!

Islandskake

Oppskriften har fått 5 poeng. 5 poeng (av max 6) i snitt fra 26 lesere
Oppskriften har hatt 25695 lesere! 25695 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:
Islandskake har utregnet næringsinnhold, energiprosent og pris pr 100 gr og porsjon, som er utført av ©Knut Pettersen. Følgende grunnverdier fins for 100 gram: Detaljer finnes lenger nede på siden.
Kalorier: 357,68 Kcal ......Protein: 3,8 gram ......Fett: 24 gram ......Mettet fett: 15,58 gram
Karbohydrater: 30,55 gram ......Kostfiber: 2,14 gram .....Natrium: 78,21 mg .......Pris: 5,2 .- kr

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner

Bunn:

4stkeggehviter
2dlsukker
2dlkokosmasse
0,5plate(r)kokesjokolade - hakkes

Eggekrem:

4stkeggeplommer
100grsukker
1dlfløte
100grhardt smør
0,5tsvaniljesukker
1pose(r)svisker - kokes
3,3dlfløte + 1 ss sukker
daimsjokolade
Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Kakemonsen
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Island

Anbefalt vin


Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

En saftig og god kake. (Denne oppskrifta inneholder svisker, men det kan godt kuttes ut eller erstattes med annen ingrediens.)

Slik gjør du
Bunn:
Eggehviter og sukker piskes stivt, bland så kokosmassen og den hakkede sjokoladen i massen. Stek ved 175*C i ca. 1 time

Eggekrem:
Eggeplommer, sukker og 1 dl fløte kokes opp, avkjøl litt. Rør smøret og vaniljesukkeret inn i eggekremen, avkjøl.

Legg den avkjølte eggekremen oppå bunnen, deretter legges den kokte sviskeren oppå.
Fløten og sukkeret piskes til krem og has oppå sviskeren. Pynt med knust daim eller daimkuler.

Spesielle egenskaper
Glutenfri, Uten hvetemel

Kilde:
Magrit


NB! Oppskriften er kalkulert for næringsinnhold og pris av Knut Pettersen Matoppskrift.no

Næringsinnhold: Les forklaring! Energifordeling Hva er dette?
Pr 100: gr: Pr porsjon: % av anbefalt daglig inntak pr porsj. Energi i % av tot. Kcal
Kcal: 357,685 065,46253,3 %
Fett: 24,00339,89 gr485,6 %Fett60,38 %
Protein: 3,8053,82 gr107,6 %Protein4,24 %
Karbo: 30,55432,65 gr144,2 %Karbo34,16 %
Fiber: 2,1430,31 gr101,0 %Fiber1,19 %
Mettet fett: 15,58220,64 gr1 103,2 %
Salt: 0,202,77 gr55,4 %
Hele oppskriften veier 1416,2 gr totalt
Pris på oppskriften: Forklaring!Tallerken funksjoner
Pr 100 gram: Kr.5,20 .-
Pris 1 porsjonerKr. 73,64 .-Se din tallerken
Pris pr stykkerKr 6,14.-Vis fullt næringsinnhold



Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Bløtkake med vaniljekrem hos oss.Les mer om Stenbukkens kake, 22. desember - 20. januar hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:1383



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen