Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ispai de luxe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Bunn:

75grsmør,
Ca 150grhvetemel,
2sskaldt vann

Sitrusis:

5plate(r)gelatin
3stkeggeplommer,
3sssukker
Ca 1,5ssvaniljesukker,
0,5dlkokende vann,
2stk litesitroner, saft og skallet
1ssappelsinjuice,
6dlkremfløte

Marengs:

3stkeggehviter,
1dlsukker
mandelspon til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Ispai de luxe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier303,994 134,26344,52Kcal
Protein4,0955,624,64gram
Karbohydrat21,21288,4624,04gram
Kostfiber0,648,700,73gram
Fett22,39304,5025,38gram
Mettet fett14,16192,5816,05gram
Salt0,151,990,17gram
Pris på oppskriftenKr 4,39Kr 59,70Kr 4,98.-
Hele oppskriften veier1 360 totalt1 360 pr porsj113 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

I stekeovnen: paibunnen - 15 minutter ved 200 C.
marengslokk - ca. 2 minutter ved 275 C.

Smuldre smør og mel til bunnen. Tilsett vann og elt sammen til en deig. La den hvile kaldt i 10 minutter. Trykkes ut i et tynt lag i en form med løs bunn (24 cm diameter). Prikk med gaffel.

Stekes som angitt. Legg gelatin i bløt i kaldt vann 10 minutter til kremen. Visp eggedosis ev egg, sukker og vaniljesukker. Klem ut vann av gelatin og smelt den i kokende vann. Blandes med saft, juice og revet skall. Pisk fløten til stiv krem. Bland sammen eggedosis, gelatinblandingen og krem med lett hånd. Bre blandingen utover i paiskallet (noe avkjølt). La paien stå i fryseren minst i 3 timer.

Stivpisk eggehviter til marengslokk. Dryss litt sukker om gangen og pisk videre til marengsen stivner. Bres som et lokk over paien. Stekes som angitt. Server iskaken straks med lunken vaniljesaus.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 20619)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Geléterte.Geléterte.
Denne retten har 298,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.