Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Ispunsj




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grsukker
1litervann
6stksitroner
2stkappelsiner
2helflaske(r)champagne
3stkeggehviter
2ssmelis
1,5dlrom


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Ispunsj med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier95,44325,37Kcal
Protein0,592,01gram
Karbohydrat14,0047,73gram
Kostfiber0,501,70gram
Fett0,050,17gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol5,09 %
Salt0,020,06gram
Pris på oppskriftenKr 14,34Kr 48,89Kroner
Hele oppskriften veier4 091 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann og sukker kokes inn med skallet av 1/2 sitron og 1/2 appelsin. Ca 1 time. Ha i saften av 2 sitroner og begge appelsinene i de siste 10 minuttene. Kjøl ned og ha i resten av sitronsaften. Sil pusnjen og ha den i en stor form sammen med halvparten av champagnen. Sett formen i fryseren og la den stå til den e rhalvstiv. Ca 2 timer. Stivpisk eggehvitene og ha i melis.
Pisk litt til før det piskes inn i den halvstive isen sammen med resten av champagnen. Pisk godt og sett i frysen igjen. Frys ca 45 minutter og rør inn rommen før servering. Server i porsjonsglass.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3851)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.