Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Italiensk flyndreragu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grferske eller dypfryste fileter av rødspette
1dashsalt
1dashpepper
2sssmør
1stkpurre, kun det hvite
1stkløk
250grsjampinjonger
1,5sshvetemel
2dlfløte
100grmild ost i terninger
1dltørr hvitvin eller eplemost

Garnityr:

Ca 9stktomater, flådde
1bunt(er)persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Italiensk flyndreragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier93,14585,62Kcal
Protein5,4134,02gram
Karbohydrat2,4715,53gram
Kostfiber0,955,97gram
Fett6,3439,86gram
Mettet fett3,8324,08gram
Alkohol0,38 %
Salt0,171,08gram
Pris på oppskriftenKr 6,43Kr 40,43Kroner
Hele oppskriften veier2 515 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll og tørk fiskefiletene. Drypp litt sitronsaft over og strø dem med salt og pepper.

Legg filetene i et smurt ildfast fat, dekk med folie og sett det i ovnen. Stek retten i 15-20 minutter ved 190 C varme.

Rens og hakk løken og sjampinjongene og skjær purren i fine ringer. Surr alt i stekepanne ved ikke for sterk varme. Dryss hvetemel over og spe med fløte til det blir en jevn stuing.

Hell forsiktig kraften fra den ferdigkokte fisken og spe den i stuingen. Tilsett hvitvin eller eplemost og smak til med salt, pepper og litt sitronsaft. Rør i små osteterninger.

Ha stuingen over fisken og legg alt sammen over på et fat. Flå tomatene ved å dyppe dem et øyeblikk i kokende vann. Legg dem rundt kanten på fatet og dryss persille over.

Server kokte poteter eller ris til fiskeretten. En grønn salat smaker også godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11097)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rødspette og skalldyr bakt i folie.Rødspette og skalldyr bakt i folie.
Denne retten har 107,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,04 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,28 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rødspette med honning.Rødspette med honning.
Denne retten har 103,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,64 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjetils ovnsbakte flyndre.Kjetils ovnsbakte flyndre.
Denne retten har 78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flyndre med honningsmak.Flyndre med honningsmak.
Denne retten har 81,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.