Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Italiensk grønn saus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5dlferske loffsmuler
2sshvitvinseddik
1stkeggeplomme, hardkokt
1ssfinhakket frisk persille
2stk filetansjosfileter, avrent og grovhakket
1feddhvitløk, finhakket
1tsfinhakket kapers
2,5dlolivenolje
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Italiensk grønn saus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier684,38543,06Kcal
Protein2,572,04gram
Karbohydrat4,753,77gram
Kostfiber0,310,25gram
Fett72,7257,70gram
Mettet fett10,588,40gram
Salt0,860,68gram
Pris på oppskriftenKr 6,75Kr 5,36Kroner
Hele oppskriften veier317 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(ca 2 ½ dl)

La loffsmulene ligge å trekke i eddiken i en liten bolle.

Ha eggeplommen i en middels stor bolle. Mos den sammen med persille, ansjos, hvitløk og kapers. Kryst eddiken ut av loffsmulene og rør dem inn i eggeblandingen.

Tilsett oljen og rør til sausen er glatt og kremaktig. Bruk gjerne hurtigmikser. Smak til med salt og pepper. La sausen hvile i 1-2 timer. Serveres kald ved siden av kokt kjøtt eller fisk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7465)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.