Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Italiensk kanin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkoppdelt kanin, ca 750 g
0,5dlhvetemel
3ssolivenolje
Ca 1,5tsrosmarin
1dashsalt
1dashpepper
4stksardinfileter
3feddhvitløk
1dlhvitviseddik
1dlbuljong


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Italiensk kanin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier137,09538,42Kcal
Protein14,5657,18gram
Karbohydrat2,8711,27gram
Kostfiber0,250,98gram
Fett7,4329,18gram
Mettet fett1,807,07gram
Salt0,351,38gram
Pris på oppskriftenKr 14,45Kr 56,75Kroner
Hele oppskriften veier786 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del kaninen i porsjonsstykker. Vend stykkene i hvetemel. Varm oljen i en stekepanne og legg først i rosmarin. Brun kjøttstykkene pent brune. Krydre med salt og pepper.

Mos sardinfiletene og hvitløkfeddene i en morter og rør mosen ut i vineddik. Kok inn blandingen til det gjenstår ca 2/3 og hell den over kaninstykkene sammen med buljong. Kok videre i ca 30 minutter.

Server kaninen med fløtepasta og ruccolasalat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10145)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.