Gå til forsiden av matoppskrift.no



Italiensk kylling


Oppskriften på Italiensk kylling har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grgrillet kylling eller broiler uten ben
2stkpurre
2boks(er)hermetiske tomater a 400 g
80grrevet halvfet ost
oregano
italiensk salatkrydder
1dashsalt
1dashpepper
4porsjon(er)ris


Fremgangsmåte:

Skjær purren i cm-tykke biter, kok dem 10 minutter i lettsaltet vann. La vannet renne av, og legg purren og kyllingen i en liten ildfast form.

Hell over krydder, de knuste, hermetiske tomatene og dekk med revet ost. Stek retten i ovnen ved 225 C i ca 20 minutter.

Serveres med kokt ris.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 12083)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 125,96 Kcal Forklaring?
Protein 8,61 g
Fett 4,28 g
Karbo 12,71 g
Pris 2,89.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!