Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Italiensk rekerett




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grreker, renset
1stk storløk, hakket
100grsellerirot (100 g) i strimler
2sssmør eller margarin eller olje
0,25boks(er)tomater
0,5tssalt
1knivsoddpepper
0,5boks(er)erter eller 1 liten pakke dypfryste erter
4porsjon(er)ris


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Selleri
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Italiensk rekerett med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier145,81460,47Kcal
Protein11,6736,85gram
Karbohydrat15,3548,48gram
Kostfiber1,274,01gram
Fett3,9112,35gram
Mettet fett2,166,82gram
Salt1,003,15gram
Pris på oppskriftenKr 13,75Kr 43,42Kroner
Hele oppskriften veier1 263 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rist løk og selleri i fettet til løken er blitt blank. Ha i tomatene sammen med kraften, krydre og la det hele koke under lokk i ca 20 minutter til sellerien og løken er mør.

Hell av ertekraften. Legg erter og reker i sausen og varm det raskt opp. Dypfryste erter koker med i 8-10 min. Smak til.

Serveres med kokt ris.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7912)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.