Gå til forsiden av matoppskrift.no



Jødekaker

Bilde av Jødekaker.
Fotograf: Melk.no
Oppskriften på Jødekaker har fullt beregnet næringsinnhold, pris samt automatisk sjekk av allergener.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
125grsmør
125grsukker
2stkegg
250grhvetemel
2tsbakepulver
Mandler
Sukker
Kanel


Fremgangsmåte:

Rør smør og halvparten av sukkeret til krem. Resten piskes med eggene til eggedosis.
Blandes sammen og tilsettes mel og bakepulver.
Deigen kjevles ut til tynne leiver og stikkes ut med stjerneform. Settes på smurt plate og drysses med sukker, finsnittede mandler og kanel.
Stekes lysebrune ved ca 200 grader


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967309)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 400,56 Kcal Forklaring?
Protein 6,99 g
Fett 18,98 g
Karbo 49,76 g
Pris 2,86.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!