Jødekaker

Bilde av Jødekaker.
Fotograf: Melk.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
125grsmør
125grsukker
2stkegg
250grhvetemel
2tsbakepulver
Mandler
Sukker
Kanel


Fremgangsmåte:

Rør smør og halvparten av sukkeret til krem. Resten piskes med eggene til eggedosis.
Blandes sammen og tilsettes mel og bakepulver.
Deigen kjevles ut til tynne leiver og stikkes ut med stjerneform. Settes på smurt plate og drysses med sukker, finsnittede mandler og kanel.
Stekes lysebrune ved ca 200 grader


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 2118967309)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 400,56 Kcal
Protein 6,99 g
Fett 18,98 g
Karbo 49,76 g
Pris 2,86.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!