Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Jødekaker

Oppskriften har fått 4,5 poeng. 4,5 poeng (av max 6) i snitt fra 17 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 2,90 Kcal: 400,40 Fett: 18,98 gr Protein: 6,99 gr Karbo: 49,72 gr
Mettet fett: 11,31 gr Kostfiber: 1,37 gr Salt av natrium: 0,74 gr
Oppskriften har hatt 22383 lesere! 22383 lesere

Ingredienser

Porsjoner
125grsmør
125grsukker
2stkegg
250grhvetemel
2tsbakepulver
Mandler
Sukker
Kanel
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater49,67 prosent
Protein6,98 prosent
Fett42,66 prosent
Kostfiber0,68 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 17,95

Pris pr porsjon

Kr 17,95
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Fotograf: Melk.no
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Jødekaker.

Fremgangsmåte:

Rør smør og halvparten av sukkeret til krem. Resten piskes med eggene til eggedosis.
Blandes sammen og tilsettes mel og bakepulver.
Deigen kjevles ut til tynne leiver og stikkes ut med stjerneform. Settes på smurt plate og drysses med sukker, finsnittede mandler og kanel.
Stekes lysebrune ved ca 200 grader




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Pepperkaker hos oss.Les mer om Berlinerkranser 1 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:2118967309



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen