Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Japansk sashimi




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,75kgtunfisk
175grkinareddik i strimler
5stkvårløk i strimler
175grsukkererter
8stk storreker med skall
1ssrevet pepperrot
sitronbåter
1ssfrisk revet ingefær


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Fisk
Skalldyr


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Japansk sashimi med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79,08243,14Kcal
Protein16,1849,75gram
Karbohydrat1,725,29gram
Kostfiber0,591,81gram
Fett0,702,15gram
Mettet fett0,140,43gram
Salt0,120,37gram
Pris på oppskriftenKr 25,84Kr 79,45Kroner
Hele oppskriften veier1 230 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fjern skinn, ben og mørke deler fra fisken. Skjær filetene i skiver på tvers.
Anrett fiskeskivene på et fat med grønnsaker og reker.
Rør pepperroten til en tykk pasta med litt vann og ha det på fatet med sitronbåter og ingefær.
Hver person tar pepperrot og ingefær og bruker det som dipp til fisk og grønnsaker

Mer info

Forfatter:
Kilde: Ukjent kilde
(Intern: 26325)
Kategori: Kalde retter
Land: Japan

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.