Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jegerbiff




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grrenskåret viltkjøtt
1,5tssalt
0,75tspepper
2sskavring
1,5dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jegerbiff med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier161,65374,72Kcal
Protein17,7841,22gram
Karbohydrat1,723,99gram
Kostfiber0,110,25gram
Fett9,2721,49gram
Mettet fett5,2212,10gram
Salt1,323,05gram
Pris på oppskriftenKr 18,72Kr 43,40Kroner
Hele oppskriften veier927 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Mal kjøttet en gang. Bland kjøttet med salt, pepper, kavring og fløte. La litt tykke, runde kaker og stek de pent brune på begge sider.

Server med saus av skogsopp.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13847)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.