Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jegerens hareragu




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkmørnet hare
3ssMargarin
3ssolivenolje
2stkløk, hakket
Ca 2,5feddhvitløk, finhakket
1boks(er)tomater, hakket
1stklaurbærblad, lite
2tstimian
10stkeinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2tssalt
1tsgrovmalt pepper
Ca 1,5sssitronsaft
vann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jegerens hareragu med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier127,37441,57Kcal
Protein12,2842,57gram
Karbohydrat1,675,79gram
Kostfiber0,642,22gram
Fett7,8127,08gram
Mettet fett1,314,54gram
Salt0,933,22gram
Pris på oppskriftenKr 16,64Kr 57,69Kroner
Hele oppskriften veier1 733 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Del haren opp. Flekk av hinner. Del bog og lår i leddene. Del ryggen i passende stykker. Brun kjøttstykkene i margarin og olje i en stor gryte. Tilsett alt det øvrige. Tilsett så mye vann at det knapt dekker kjøttet. Legg lokk på. La gryta trekke på svak varme i ca. 2 timer eller til kjøttet er mørt. Snu kjøttet et par ganger under kokingen. Dersom du ønsker en fyldigere saus, kan du jevne med 2 ss hvetemel rørt ut i litt vann. La sausen koke i 5 minutter etter at meljevningen er tilsatt. Skjær eventuelt kjøttet i beinfrie stykker før servering. Kjøtt og saus serveres sammen. Poteter og kokte grønnsaker serveres til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10130)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.