Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jegergryte 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grviltkjøtt
1dashsmør til steking
2stk storløk
2,5dlmelk
Ca 2,5dlvann
1dashsalt
1dashpepper
300grskogsopp
2dlrømme
Ca 2,5sshvetemel
sukkerkulør til sausen


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jegergryte 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89,98473,00Kcal
Protein9,6350,62gram
Karbohydrat2,3712,46gram
Kostfiber0,562,94gram
Fett4,5423,87gram
Mettet fett2,7114,25gram
Salt0,130,71gram
Pris på oppskriftenKr 10,93Kr 57,46Kroner
Hele oppskriften veier2 103 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i tynne skiver. Brun kjøttet i panne og legg det over i gryte. Tilsett melk og vann, salte og krydre. La det trekke til det er mørt, ca 1 time.

Hakk løken og stek i smør sammen med rensket og oppdelt sopp. Ha løk og sopp i gryten. Lag en jevning av hvetemel og rømme. La gryten småkoke 5-10 minutter.

Server med kokte mandelpoteter, broccoli og rørt tyttebær.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13848)
Kategori: Gryterett
Land: Norge
Fylke: Oppland
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.