Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jegergryte 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
100grbacon
Ca 650grbenfritt dyrestek av bog eller bryst
2stkløk
hvetemel
1dashsalt
1dashpepper
2ssmargarin eller olje
2dlbuljong
1,5dlrødvin
3stkgulrøtter
4stkpoteter
250grkantareller eller annen sopp
1dlrømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jegergryte 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier94,48571,85Kcal
Protein7,2243,70gram
Karbohydrat4,5527,54gram
Kostfiber0,935,63gram
Fett4,5727,66gram
Mettet fett1,7610,65gram
Alkohol0,63 %
Salt0,331,98gram
Pris på oppskriftenKr 9,98Kr 60,41Kroner
Hele oppskriften veier2 421 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rist baconterninger i eget fett, og tilsett margarin eller olje.

Skjær kjøttet i store terninger som vendes i mel, salt og pepper. Brun dem.

Hell buljong og rødvin over og la retten surre under lokk til kjøttet er så vidt mørt.

Tilsett skiver av gulrøtter og poteter.

La renset sopp og rømme koke med de siste minuttene av en total koketid på ca 45 min.

Smak retten til med krydder om nødvendig.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8275)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.