Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jegergryte av rester




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5ssMargarin
100grløk, hakket
200grskrelte epler,
0,75kgkokte poteter,
0,5kgkokt oppskåret kjøtt,
0,25literkjøttkraft eller buljong,
salt og pepper
paprikapulver.


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jegergryte av rester med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier122,37569,79Kcal
Protein8,6640,32gram
Karbohydrat8,3738,97gram
Kostfiber0,984,56gram
Fett5,8127,05gram
Mettet fett2,009,31gram
Salt0,261,21gram
Pris på oppskriftenKr 5,21Kr 24,26Kroner
Hele oppskriften veier1 863 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Smelt margarinen, ha i løk og epler og la det bli så vidt brunt. Legg oppskårne poteter, kjøtt, eple-løk-surret lagvis i et kokekar. Bland sammen buljong og krydder og hell dette over. Legg til slutt noen smørklatter på toppen. Sett kokekaret i varm stekeovn, uten lokk, og la det steke til innholdet har fått en pen brun farve på toppen

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grip’s verden
(Intern: 17827)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.