Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jegerkål - Fårikål med viltpreg



Jegerkål - Fårikål med viltpreg oppskrift.
Fotograf: Matprat.no
Er du klar for en fårikål med smak av villmark? Einebær passer utmerket sammen med lam og gir denne fårikålen et annet preg enn den tradisjonelle utgaven.

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kggrytekjøtt med bein
1,5kghodekål
2sssmør/olje
2tssalt
2tshel pepper
1tskarve
1tseinerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
4dlvann


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jegerkål - Fårikål med viltpreg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier88,84561,80Kcal
Protein5,7036,05gram
Karbohydrat2,9318,53gram
Kostfiber1,519,55gram
Fett5,7036,05gram
Mettet fett2,5716,25gram
Salt0,623,91gram
Pris på oppskriftenKr 2,35Kr 14,86Kroner
Hele oppskriften veier2 530 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

1. Del kålen i store terninger. Brun kjøtt og kål i panne, litt om gangen.

2. Legg kjøtt og kål lagvis i en leirgryte eller ildfast form med lokk. Dryss krydderet mellom lagene. Hell over vann.

3. Sett gryta i ovn på 200°C i 2 - 3 timer til kjøttet er mørt og slipper beina.

Servér med kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matprat.no
(Intern: 20710)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kje kleftiko.Kje kleftiko.
Denne retten har 88,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,71.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vinterfårikål.Vinterfårikål.
Denne retten har 96,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,9 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jegerkål - Fårikål med viltpreg.Jegerkål - Fårikål med viltpreg.
Denne retten har 88,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,7 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,35.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron.Kjelår med rosmarin, hvitløk og sitron.
Denne retten har 121,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,59 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyrkisk Güvec.Tyrkisk Güvec.
Denne retten har 76,94 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,73.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.