Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jerpe i fløtesaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkjerper
50grsmør
4skive(r)spekk, tynne
1dashsalt
1dashpepper
2dlfløte
2dlrømme


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jerpe i fløtesaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier245,401 067,00Kcal
Protein16,9473,66gram
Karbohydrat0,672,91gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett19,4484,53gram
Mettet fett7,5332,74gram
Salt0,180,79gram
Pris på oppskriftenKr 11,04Kr 48,00Kroner
Hele oppskriften veier1 739 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Ribb og vask fuglene. Bind dem opp med tynne spekkskiver over brystet og gni dem inn med salt og pepper.

Brun dem pent i smør i en gryte.

Sett gryta i stekeovnen ved 200 C. Stek dem i 12 minutter. Drypp over stekesmøret tre ganger under steketiden. Ta gryta ut og tilsett fløte og rømme. Fortsett så stekingen i 5 minutter. Ta jerpene ut. Hold dem varme mens du koker inn sausen til passe tykkelse.

Del jerpene i to og plukk ut sidebeina.

Server med rosenkål, potetpuré eller kokte poteter og epleskiver som er stekt forsiktig i smør og litt sukker. Server rykende varm.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8127)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.