Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jerper med oliven




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 2,5stkjerper
Ca 2,5skive(r)spekk, tynne
1dashsalt
1dashpepper
50grsmør
1stk litepurre
1feddhvitløk
250grsjampinjonger
2stktomater
0,5bunt(er)persille
1glasskonjakk
0,5dlbuljong
2dlrømme
sitronsaft
Ca 9stksorte oliven


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jerper med oliven med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier165,19741,99Kcal
Protein10,8948,92gram
Karbohydrat1,466,56gram
Kostfiber0,512,29gram
Fett12,2054,80gram
Mettet fett4,3719,63gram
Alkohol0,71 %
Salt0,341,54gram
Pris på oppskriftenKr 9,10Kr 40,87Kroner
Hele oppskriften veier1 797 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og tørk jerpene, dryss salt og pepper på spekkskivene og bind dem om brystet på fuglene med kryddersiden inn.

Brun finsnittet purre og knust hvitløk i smør, legg fuglene i og brun dem pent på alle sider. Tilsett rensede sjampinjonger, flådde tomater i båter og klippet persille.

Hell konjakk og buljong over og la jerpene surre ved svak varme til de er møre. Total steketid 30-40 minutter.

Ta jerpene opp og hold dem varme. Kok sjyen inn med rømme og smak den til med sitronsaft og krydder. Hell sausen over jerpene, legg oliven på fatet.

Serveres sammen med potetmos og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8072)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.