Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
250grcherrytomater
250grjordbær
1stkgrapefrukt
Ca 2,5ssvodka

Sirup

2dlvann
1dlrørsukker

Garnityr :

400grblandede bær, feks. Blåbær, rips, bringebær (halve) og jordbær (4)

Fløte-Yoghurtkrem

0,25literyoghurt
0,25literkremfløte
rørsukker
Vanilje

Timiantules :

50grsukker
40grsmør
0,5literkremfløte
50grmandelmel
timian


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Jordbær gazpacho med fløte-yoghurtkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier173,681 089,41Kcal
Protein2,3714,87gram
Karbohydrat9,7661,22gram
Kostfiber1,398,72gram
Fett13,3183,49gram
Mettet fett8,5053,32gram
Alkohol0,37 %
Salt0,050,31gram
Pris på oppskriftenKr 6,93Kr 43,47Kroner
Hele oppskriften veier2 509 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sett yoghurten til avdrypping i et kaffefilter minst et par timer og gjerne natten over. Pisk fløten lett stiv. Smak til med sukker og vanilje. Vend kremen med yoghurten.
Kok vann og sukker opp og rør, til sukkeret er helt smeltet.

Rens stilken av cherrytomatene, skyll jordbærene, press saften ut av den rosa grapefrukt. Blend fruktene. Smak til med litt rørsukker og vodka, og sett gazpachoen kaldt.

Timiantuiles :
Kok sukker, smør, fløte og mandelmel sammen. Ha timianblader i, når massen er tett og homogen. La massen kjøle litt av, og sett den så med teskjeer på ovnplater bekledt med bakepapir. Bak ca. 10 minutter ved 180 grader, til de er gyldne.

Blend gazpachoen luftig umiddelbart før servering. Fordel bærene i fire tallerkener, hell gazpachoen over. Server timiantuilesene til og ha yoghurt/fløtekrem i gazpachoen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22578)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Jordbærsuppe fra Aust Agder.Jordbærsuppe fra Aust Agder.
Denne retten har 87,66 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fruktsuppe med yoghurtis.Fruktsuppe med yoghurtis.
Denne retten har 127,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,45 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,5.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jordbærsuppe med øl.Jordbærsuppe med øl.
Denne retten har 58,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,13 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Lun jordbærsuppe med grønn pepper.Lun jordbærsuppe med grønn pepper.
Denne retten har 66,38 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,19 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.