Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Jordbærrom




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgskog eller hagejordbær
7,5dlrom, hvit
0,5kgsukker
0,25literVann


Annonse


Næringsdeklarasjon for Jordbærrom med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier177,054 426,25Kcal
Protein0,205,00gram
Karbohydrat22,64566,00gram
Kostfiber0,8020,00gram
Fett0,082,00gram
Mettet fett0,000,00gram
Alkohol11,91 %
Salt0,000,04gram
Pris på oppskriftenKr 16,14Kr 403,50Kroner
Hele oppskriften veier2 500 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

De rensede jordbær has i 2 store syltetøyglass, hvor rommen omhyggeligt fordeles over dem. Glassene lukkes omhyggeligt med lokk, gummiring og klemmer og står dekket til med et klede eller i et skap i 8 dager.

Så siles rommen fra bærene gjennom et klede og sukkeret er i forveien kokt til lake med vannet. Den er avkjølet helt. Så snart rommen er rent fra bærene røres den sammen med sukkerlaken og fordeles i små rene flasker, som tilproppes og forsegles.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 22374)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.