Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Julebrød 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
5dllettøl
0,5tssalt
750grrugmel
100grgjær
450grhvetemel
2dlsirup
1ssingefær
1ssrevet pomerans
50grsmør
2dlrosiner


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Julebrød 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier260,145 928,591 482,15Kcal
Protein5,17117,8229,46gram
Karbohydrat50,731 156,14289,03gram
Kostfiber4,1394,1223,53gram
Fett2,8063,8115,95gram
Alkohol0,44 %10,032,51gram
Mettet fett1,2829,177,29gram
Salt0,204,611,15gram
Pris på oppskriftenKr 2,30Kr 52,42Kr 13,10.-
Hele oppskriften veier2 279 totalt2 279 pr porsj570 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 4 brød

Gjæren røres ut i litt av ølet. Resten av ølet lunkes litt og blandes med gjær, salt og rug. Røres godt sammen og settes til heving. Sirup, krydder og smør kokes opp. Kjøles ned og tilsettes deigen når den er ferdig hevet. Rør inn evt rosiner. Ha så i så mye hvetemel at den blir fast og jevn.
Deigen arbeides veldig godt før den formes til 4 brød som legges på smurt plate til etterheving.
Pensles med øl og stekes ved 175 grader i ca 75 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3525)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Brød
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.