Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem



Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem oppskrift.
Fotograf: Dansukker

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner

Rullekake

3stkegg
2dlBrun Farin
2dlhvetemel
1,5tsbakepulver
1sspepperkakekrydderIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2sskokende vann

Fyll

Ca 2,5dltyttebærsyltetøy
1,5dlkremfløte
0,5dlGelésukker Multi
1begerkesella

Tyttebærgelé

2dlGelésukker Multi
4dltyttebærdrikk

Kanelkrem

2dlcrème fraîche
2tskanel
1dlGelésukker Multi
3dlkremfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-gluten


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier250,925 970,19597,02Kcal
Protein3,2276,617,66gram
Karbohydrat31,55750,6875,07gram
Kostfiber0,4811,421,14gram
Fett12,32293,1329,31gram
Mettet fett7,70183,2118,32gram
Salt0,153,620,36gram
Pris på oppskriftenKr 5,03Kr 119,68Kr 11,97.-
Hele oppskriften veier2 379 totalt2 379 pr porsj238 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 10 stykker

Sett ovnen på 250°. Dekk en plate med bakepapir.

Visp egg og sukker lett og luftig. Bland mel, bakepulver og krydder, og vend det ned i røren sammen med vannet. Stryk røren ut på platen og stek den midt i ovnen i ca. 5 minutter. Strø litt sukker på kaken og hvelv den på et bakepapir.

Stryk tyttebærsyltetøy over kaken. Visp fløten og gelésukkeret stivt. Bland i kesellaen. Stryk kremen over tyttebærsyltetøyet og rull sammen kaken. Skjær rullekaken i centimetertykke skiver og kle en bolle eller form med dem.

Kok opp tyttebærdrikk og gelésukker. Avkjøl blandingen, men la den ikke stivne. Påfør geléen med skje over rullekakeskivene.

Kok opp crème fraîche, kanel og gelésukker. Sett det til siden for å avkjøles. Visp fløten til skum og vend den ned i kremen. Hell kremen i formen. Sett den i kjøleskap for å stivne. Hvelv over på fat ved serveringen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 25367)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Sveler med mascarpone og tyttebær.Sveler med mascarpone og tyttebær.
Denne retten har 239,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,51.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vannbakkels med tyttebærkrem.Vannbakkels med tyttebærkrem.
Denne retten har 265,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,09 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,52 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,3.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem.Julecharlotte med tyttebærgelé og kanelkrem.
Denne retten har 250,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,55 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,32 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dovregubbens drøm.Dovregubbens drøm.
Denne retten har 291,37 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 28,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,63.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyttebærmarengs.Tyttebærmarengs.
Denne retten har 161,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,98 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,84.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.