Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Julepølse fra Utvik




Ingredienser

1 porsjon

2/3 innmat
1/3 fleskekjøtt
20 g salt pr. kg kjøtt
8 g pepper/ingefær pr. kg kjøtt
2 poteter pr. kg kjøtt
1/2 flaske vørterøl pr. kg kjøtt


Annonse


Fremgangsmåte:

Mal alt det faste på kvern. Rør inn øl. Fylles i tarmer. Røk pølsene 1 døgn. Damp sammen med saueribbe og svineribbe på julaften. Blir da kalt for Julaftasteik og serveres med kålrot/gulrotstappe med fiskelefser til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14072)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.