Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Julepai




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkakebunn, ferdig med kant
1dlrødt syltetøy,
10dlrød gelè,
Ca 3dlkremfløte

Ved servering:

vaniljesaus


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Kalorier og næringsinnhold i Julepai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier194,023 903,68325,31Kcal
Protein5,19104,428,70gram
Karbohydrat26,53533,7844,48gram
Kostfiber0,459,050,75gram
Fett7,36148,0812,34gram
Mettet fett4,1783,906,99gram
Salt0,091,760,15gram
Pris på oppskriftenKr 3,73Kr 75,05Kr 6,25.-
Hele oppskriften veier2 012 totalt2 012 pr porsj168 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Dynk gjerne sukkerbrødet med f.eks. likør, sherry eller eplemost. Smør et tynt lag med godt syltetøy over kakebunnen. Hell ut geleen på en folie og skjær den i 1 cm tynne skiver. legg disse tett i tett over syltetøyet på kakebunnen, slik at det dekker helt. Sprøyt kremen over skjøtene og pynt med gelè som er trykket ut med hjerteformer e.l. av geleen skåret i skiver.
Server med vaniljekrem.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19512)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Geléterte.Geléterte.
Denne retten har 298,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 26,62 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,22 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,1.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.