Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Julesmåkaker

Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 2 lesere
Verdier pr 100 gram: Pris: Kr 3,86 Kcal: 448,40 Fett: 23,96 gr Protein: 8,09 gr Karbo: 48,97 gr
Mettet fett: 11,20 gr Kostfiber: 2,26 gr Salt av natrium: 0,79 gr
Oppskriften har hatt 1945 lesere! 1945 lesere

Ingredienser

Porsjoner
125grsmør, mykt
100grbrunt sukker
100grhvitt sukker
1stk storegg
175grhvetemel
0,5tssalt
0,5tsbakepulver
100grgrovhakkede peanøtter (uten salt)
2ssfrisk, finskåret rosmarin
Annonse

Utregnet energiprosent av totalt kcal

Karbohydrater43,68 prosent
Protein7,21 prosent
Fett48,09 prosent
Kostfiber1 prosent

Totalpris for 1 porsjoner

Kr 25,91

Pris pr porsjon

Kr 25,91
Forklaring på prissystemet
Forklaring på næringsinnhold
Vis fullt næringsinnhold

Mer fakta om oppskriften

Kilde:
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse




Fremgangsmåte:

Rør sammen smør og de to sukkerslagene med en gaffel. Tilsett egg og rør godt sammen. Bland inn hvetemel, salt, bakepulver og nøttehakk. Så rosmarin. Vend alt skikkelig inn i deigen. Og rør den jevn.

Bruk en stor teskje og sett småkakene på papirkledd bakeplate. La det være god avstand mellom kakene (3-4 cm). Settes inn i 190 gr varm ovn. Steketiden er 9-10 minutter – til de er gylne og litt lysebrune i kanten. La dem avkjøle litt på brettet før de flyttes over på rist. Avkjøles helt og legges i tett kakeboks.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Engelske Ingefærkaker-2 hos oss.Les mer om Florentinkaker 2 hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:26425



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen