Kålpanne med karri og kokos


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grhodekål
2stkløk
3ssolje
2tskarri
1dlkokosmasse
0,5dlvann
1tssalt
1feddhvitløk


Fremgangsmåte:

Denne kålpannen lages på indisk måte med løk, karri og kokosmasse. Den blir gyllengul i fargen og får pikant smak.

Finstrimle kålen med ostehøvel eller en skarp kniv. Skrell og finhakk løken. Fres løk, karri og kokosmasse i oljen i en stor stekepanne på ganske svak varme. Det skal ikke bli brunt.

Legg deretter kålen i og fres den under omrøring til kålen begynner å falle sammen. Spe med litt vann, rør om og kok under lokk i 3-5 minutter til kålen er så vidt mør. Smak til med salt og eventuelt presset hvitløk.

Server kokt ris til samt erter eller brekkbønner.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9845)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 100,85 Kcal
Protein 1,52 g
Fett 7,71 g
Karbo 4,79 g
Pris 1,83.- kr











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!