Gå til forsiden av matoppskrift.no



Kålpanne med karri og kokos


Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Porsjoner
400grhodekål
2stkløk
3ssolje
2tskarri
1dlkokosmasse
0,5dlvann
1tssalt
1feddhvitløk


Fremgangsmåte:

Denne kålpannen lages på indisk måte med løk, karri og kokosmasse. Den blir gyllengul i fargen og får pikant smak.

Finstrimle kålen med ostehøvel eller en skarp kniv. Skrell og finhakk løken. Fres løk, karri og kokosmasse i oljen i en stor stekepanne på ganske svak varme. Det skal ikke bli brunt.

Legg deretter kålen i og fres den under omrøring til kålen begynner å falle sammen. Spe med litt vann, rør om og kok under lokk i 3-5 minutter til kålen er så vidt mør. Smak til med salt og eventuelt presset hvitløk.

Server kokt ris til samt erter eller brekkbønner.


Annonse:

Tjenester og info







Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 9845)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Diett/allergi: Veganer
Land: Ukjent-opprinnelse

Næringsinnhold pr 100 gram:

Kalorier 100,85 Kcal Forklaring?
Protein 1,52 g
Fett 7,71 g
Karbo 4,79 g
Pris 1,83.- kr

Nyttige undersider og søk
















Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!