Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kålrot i appelsinsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
2dlappelsinsaft, fersk presset
1stk liteappelsin, skallet (bruk potetskrelleren)
Ca 2,5skive(r)fersk ingefær, tykke
1sshonning
10grsmør
Ca 500grkålrot, skrellet og skåret i skiver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Spor-av-lupiner
Spor-av-sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kålrot i appelsinsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier57,27108,60Kcal
Protein0,851,61gram
Karbohydrat9,6518,30gram
Kostfiber2,194,15gram
Fett1,212,29gram
Mettet fett0,701,33gram
Salt0,030,06gram
Pris på oppskriftenKr 1,77Kr 3,36Kroner
Hele oppskriften veier759 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp appelsinsaften med skallet og ingefær langsomt. Ta det fra komfyren og la det stå 10 min. Fjern skallet og ingefær, skjær smøret i biter. Rør smør og honning i sausen.
Legg kålrot i sausen og kok den ferdig (10-20 min, prøv selv!). Ha lokken på, men spe med sausen på grønnsaken iblant, slik at den ikke tørker ut.
Tilsett litt vann hvis nødvendig. Hvis sausen blir for tynn, kan du binde den med potetstivelse.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 2194)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.