Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kålrot i karrisaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
500grkålrot skåret i terninger,
1tshavsalt,
1stk litefinhakket løk,
0,5sskarri,
25grsmør,
20grhvetemel, siktet


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kålrot i karrisaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier75,32116,29Kcal
Protein1,322,04gram
Karbohydrat8,1412,57gram
Kostfiber2,814,34gram
Fett3,545,47gram
Mettet fett2,163,34gram
Salt0,681,05gram
Pris på oppskriftenKr 1,69Kr 2,61Kroner
Hele oppskriften veier618 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kålroten kokes halvferdig i 5 dl vann i 10 min. Hell ut kokevannet og spar det. Stek løk med karri i smøret. Tilsett melet under stadig omrøring, la det surre litt. Visp inn 2 dl av kokevannet og kok opp sausen. Ha kålroten oppi sausen og la det surre i 10 min. til.

Serveringstips:
Server med ris og salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 2195)
Kategori: Kokt/dampet
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.