Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kålrotgryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
600grkålrot, ternet
1stkløk, finsnittet
1stkrød paprika, skivet
Ca 2,5ssolje
1tssennepsfrø
1dlgrønnsakkraft
salt/grønnsakbuljong
karri, merian, ingefær
0,5dlfløte


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Sennep
Spor-av-selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kålrotgryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72,82179,83Kcal
Protein0,942,32gram
Karbohydrat5,2212,89gram
Kostfiber2,135,26gram
Fett4,8812,05gram
Mettet fett1,263,11gram
Salt0,080,19gram
Pris på oppskriftenKr 1,84Kr 4,54Kroner
Hele oppskriften veier988 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kålrot skrelles, skjæres i terninger og stekes forsiktig i olje sammen med finhakket løk og sennepsfrø.
Tilsett skivet paprika, hell over grønnsakkraft og la det småputre under lokk til mørt.
Smak til med salt/grønnsakbuljong, karri, merian, ingefær og fløte.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Helios
(Intern: 24834)
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.