Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kålrotsuppe 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 0,5kgkålrot
Ca 100grpoteter
0,5stkpurre
100grbacon
salt og pepper
2dlhelmelk
1dlmatfløte
Ca 1,5tsbuljongpulver


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kålrotsuppe 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91,77229,94Kcal
Protein3,087,72gram
Karbohydrat5,8114,56gram
Kostfiber1,513,78gram
Fett5,9114,81gram
Mettet fett2,746,87gram
Salt0,601,52gram
Pris på oppskriftenKr 3,22Kr 8,07Kroner
Hele oppskriften veier1 002 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og del opp grønnsakene i biter og kok dem til de er møre. Mos dem med moseapparat eller med foodprocessor. Ta vare på kokevannet: det skal i suppa! Tilsett melk og fløte, og smak til med salt, pepper og buljong. Kok opp. Spe med mer vann eller melk til passe tykkelse. (Suppa tykner hvis den står en stund).

Serveringsforslag:

Fres litt bacon og legg på hver tallerken rett før servering. Næringsrikt og godt måltid med brød til!

Mer info

Forfatter:
Kilde: Bama
(Intern: 14908)
Kategori: Suppe
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.