Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kålrotsuppe med melk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grkålrot
7,5dlvann
1literhelmelk
3sshvetemel
2,5dlmelk
1tssalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kålrotsuppe med melk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier39,37274,02Kcal
Protein1,8412,81gram
Karbohydrat4,4530,97gram
Kostfiber0,765,29gram
Fett1,419,81gram
Mettet fett0,906,26gram
Salt0,302,07gram
Pris på oppskriftenKr 1,01Kr 7,03Kroner
Hele oppskriften veier2 784 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skrell og skjær opp kålroten i skiver. Kok opp vann og ha den i vannet. Kok noen minutter. Ta dem opp. Kok opp melk og legg i kålrot og salt. Tilsett en jevning av melk og mel under omrøring. Kok videre til kålroten er mør. Evt smak til med krydder og urter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14552)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.