Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kålrulader de luxe




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
0,5stkhodekål
125grkarbonadedeig
125grmalt kalkunkjøtt
1stkliten løk, finhakket
0,5skive(r)grovbrød i smuler
0,5dlvann
0,25tspepper
0,5boks(er)hakkede tomater
1stkliten løk i skiver
1,25dlvann
1stk liteliten gulrot i skiver
1sssitronsaft
2tsbrunt sukker
1ssmaizena


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kålrulader de luxe med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier50,25331,11Kcal
Protein5,1133,67gram
Karbohydrat5,2534,59gram
Kostfiber1,489,75gram
Fett0,654,28gram
Mettet fett0,221,45gram
Salt0,150,96gram
Pris på oppskriftenKr 3,39Kr 22,34Kroner
Hele oppskriften veier1 318 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok hodekål ca. 5 min. til du klarer å løsne 4 blader. Kok bladene videre 3 min. Riv 1 dl kål, og sett tilside. Brun karbonadedeig, malt kalkun og løk. Legg kjøtt, brødsmuler, vann og pepper i en kjøkkenmaskin. Sil tomatene, og spar kraften. Hell halvparten av kraften i bollen sammen med kjøttet. Kjør maskinen 1 minutt, og fordel blandingen på kålbladene. Rull sammen, og fest. Legg kålruladene i varm stekepanne, og tilsett tomater, løkskiver, vann, revet kål og gulrot. Legg på lokk, og la retten småkoke 1 time. Ta opp ruladene, og hold dem varme. Bland sitronsaft, sukker og maisenna i en liten bolle, og hell det over i stekepannen. Rør godt sammen med grønnsakblandingen, og kok til blandingen er tykk. Server kålruladene med sausen over.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9736)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Piroger med blomkålfyll.Piroger med blomkålfyll.
Denne retten har 290,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 20,43 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,11.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet kinakål med urtesaus og røkt skinke.Dampet kinakål med urtesaus og røkt skinke.
Denne retten har 31,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,3 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,55 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,64.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kokt kål på sommerens vis.Kokt kål på sommerens vis.
Denne retten har 47,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,78 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,79.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Romanesco med honningvinaigrette.Romanesco med honningvinaigrette.
Denne retten har 78,74 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rosenkål med bacon og valnøtter.Rosenkål med bacon og valnøtter.
Denne retten har 193,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,57 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,67.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.