Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kaker av innmathakk




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kginnmat av rein (hjerte, lunger, mellomgulv, noen kjøttslanter),
litt salt,
0,5tspepper,
løk,
1dlpotetmel,
2sskraft,
margarin.
4porsjon(er)poteter


Annonse


Næringsdeklarasjon for Kaker av innmathakk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier100,07443,69Kcal
Protein11,7051,87gram
Karbohydrat9,0840,26gram
Kostfiber0,693,06gram
Fett1,737,67gram
Mettet fett0,793,50gram
Salt0,160,73gram
Pris på oppskriftenKr 10,60Kr 47,00Kroner
Hele oppskriften veier1 774 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vann ut innmaten noen timer, skjær den opp og mal den i kvern med løk - og gjerne litt flesk. Tilsett salt, pepper, potetmel og kraft, rør farsen godt og form den til kaker. Stek kakene fint brune i margarin - ikke bruk for sterk varme!

Serveres med brun saus, kokte poteter og tyttebærsyltetøy til.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18378)
Kategori: Stekepanne
Land: Norge
Fylke: Nord Trøndelag
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Udyrets livrett.Udyrets livrett.
Denne retten har 95,41 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 10,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,35 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,22.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.