Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kald basilikumsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1håndfull(er)frisk basilikum
2feddhvitløk
Ca 40grvalnøttkjerner
1tssalt
50grrevet parmesanost
Ca 0,66dlolivenolje


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk
Nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kald basilikumsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier531,11510,93Kcal
Protein13,3612,85gram
Karbohydrat1,491,43gram
Kostfiber1,991,91gram
Fett51,9750,00gram
Mettet fett10,6110,21gram
Salt4,013,86gram
Pris på oppskriftenKr 17,72Kr 17,05Kroner
Hele oppskriften veier192 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sausen kan lages i morter eller hurtigmikser. Skyll urtene og fjern stilkene.

Hakk bladene litt, tilsett valnøttkjerner, renset hvitløk, salt og ost, og støt eller hakk alt til en pasta.

Tilsett olje, litt om gangen som når du lager majones, og rør kraftig til den ferdige sausen har konsistens som rørt smør.

Hvis ikke sausen skal brukes straks bør den oppbevares i kjøleskap.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 5983)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Diett/allergi: Vegetarmat
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.