Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kald einerbærsaus




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
4stkeggeplommer, hardkokte
1dlolivenolje
1sssennep
1ssvineddik
15stkeinerbær, knustIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1tsbrunt sukker
1dashsalt
1dashnykvernet pepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Sennep
Sulfitt


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kald einerbærsaus med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier547,67269,32Kcal
Protein6,403,15gram
Karbohydrat4,051,99gram
Kostfiber0,170,08gram
Fett56,1727,62gram
Mettet fett9,254,55gram
Salt0,720,36gram
Pris på oppskriftenKr 4,75Kr 2,34Kroner
Hele oppskriften veier197 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Knus eggeplommene og rør oljen forsiktig inn. Tilsett resten av ingrediensene og smak til med salt og nykvernet pepper. La sausen trekke noen timer før bruk.

Sausen smaker godt til kalde retter. Spesielt til spekemat og røkt eller gravet kjøtt.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7433)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.