Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kald gås




Ingredienser

Rester av gås.

Pepperrotkrem:
3 dl kremfløte
1 dl seterrømme
2 ss sukker
2 ss revet pepperrot
litt salt
nykvernet hvit pepper

Eplekompott:
6 syrlige epler
3 dl vann
3 dl sukker
1 kanelstang
1 tørket ingefærrot



Annonse


Fremgangsmåte:

Etter at gåsa er kald, skjæres den opp til servering. Forsøk å skjære tynne skiver av brystet og lårene i mindre stykker.

Server med pepperrotkrem og hjemmelaget eplekompott. En god blandet salat og ferskt brød gjør måltidet fullkomment.

Lag Pepperrotkremen ved å blande fløte, rømme og sukker. Pisk til en lett krem. Smak til med pepperrot, salt og pepper.

Kremen bør stå kald i 10 minutter før servering for at pepperrota skal gi fra seg smak.

Ta for deg eplekompotten. Kok opp vann, sukker, kanelstang og ingefær. Skrell eplene og del dem i båter. Kok dem møre i laken. Avkjøl, og ta ut kanel og ingefær før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8064)
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.