Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kald tunfisk-tallerken




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkegg hardkokt, delt i to
150grtunfisk i vann
0,5boks(er)brekkbønner
0,5boks(er)aspargesstenger
4stkkokte, kalde poteter i skiver
1stkstor tomat i skiver
salatblader

Rosa saus:
0,5begerlettrømme
1,5sschilisaus
1tstørket timian
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Melk
Spor-av-nøtter
Spor-av-Peanøtter
Spor-av-sesam


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kald tunfisk-tallerken med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier81,11469,16Kcal
Protein5,2930,60gram
Karbohydrat7,3442,46gram
Kostfiber1,307,52gram
Fett3,1117,99gram
Mettet fett1,8310,59gram
Salt0,331,94gram
Pris på oppskriftenKr 3,54Kr 20,48Kroner
Hele oppskriften veier1 157 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fordel alle salatingrediensene på tallerkenene. Rør sammen sausen og server den ved siden av. Godt brød til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11790)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kalde retter
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.