Kalkun.

Kalkun


Oppskriften er enkel å tilberede
Oppskriften har fått 3 poeng (av max 6) fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4928 lesere totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6








Ingredienser

1 kalkun (beregn ca.500 g pr person)
Salt
Pepper
Smør

Fremgangsmåte:

Når kalkunen er tint, skal innmatposen inne i kalkunen tas ut. Innmaten er god basis for saus. Bind opp fuglen ved å føre vingespissene bak på ryggen inn mot halsen. Slå en hyssing rundt begge vingene og stram til. Bind lårene sammen med benknokene.

Pensle kalkunen med smeltet smør tilsatt salt og pepper og stek i stekeovn ved 160 grader i 1/2 time pr.kg.

Kilder og dato

Forfatter:
Kilde: Bunnpris
Fotograf: Bunnpris
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3009)

Ekstra info om oppskriften

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Prøv en lignende oppskrift





Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Tlf: 948 04 427
Følg meg på!