Søk alt
Søk blant mer enn 33.000 oppskrifter!
Del på følgende:

Kalkun

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4647 lesere! 4647 lesere

Ingredienser

1 kalkun (beregn ca.500 g pr person)
Salt
Pepper
Smør

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Bunnpris
Fotograf: Bunnpris
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin



Kalkun.

Fremgangsmåte:

Når kalkunen er tint, skal innmatposen inne i kalkunen tas ut. Innmaten er god basis for saus. Bind opp fuglen ved å føre vingespissene bak på ryggen inn mot halsen. Slå en hyssing rundt begge vingene og stram til. Bind lårene sammen med benknokene.

Pensle kalkunen med smeltet smør tilsatt salt og pepper og stek i stekeovn ved 160 grader i 1/2 time pr.kg.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Stekt kalkun med urter hos oss.Les mer om Urtestekt kalkun med rødkålkompott hos oss.Les mer om Kalkun med parmesan i stekeovn hos oss.