Kalkun

Bilde av Kalkun.
Fotograf: Bunnpris

Ingredienser

1 kalkun (beregn ca.500 g pr person)
Salt
Pepper
Smør


Fremgangsmåte:

Når kalkunen er tint, skal innmatposen inne i kalkunen tas ut. Innmaten er god basis for saus. Bind opp fuglen ved å føre vingespissene bak på ryggen inn mot halsen. Slå en hyssing rundt begge vingene og stram til. Bind lårene sammen med benknokene.

Pensle kalkunen med smeltet smør tilsatt salt og pepper og stek i stekeovn ved 160 grader i 1/2 time pr.kg.


Annonse:

Tjenester og info



Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Forfatter:
Kilde: Bunnpris
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3009)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse











Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!