Kalkun

Kalkun.
Fotograf: Bunnpris

Ingredienser

1 kalkun (beregn ca.500 g pr person)
Salt
Pepper
Smør

Fremgangsmåte:

Når kalkunen er tint, skal innmatposen inne i kalkunen tas ut. Innmaten er god basis for saus. Bind opp fuglen ved å føre vingespissene bak på ryggen inn mot halsen. Slå en hyssing rundt begge vingene og stram til. Bind lårene sammen med benknokene.

Pensle kalkunen med smeltet smør tilsatt salt og pepper og stek i stekeovn ved 160 grader i 1/2 time pr.kg.

Tjenester

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Info om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Bunnpris
Oppskriften har hatt 4979 lesere totalt.
Oppskriften har fått 3 poeng totalt (av max 6) fra 1 lesere
Innlagt/oppdatert:
(Intern: 3009)

Ekstra info

Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse Oppskriften er enkel å tilberede



Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Følg meg på!