Søk alt
Søk etter oppskrifter!

Kalkun

     Oppskriften er lett å tilberede Lett Oppskriften har fått 3 poeng. 3 poeng (av max 6) i snitt fra 1 lesere
Oppskriften har hatt 4303 lesere! 4303 lesere
Liker du oppskriften og utregningene?
Del oppskriften på disse mediene:

Ingredienser

1 kalkun (beregn ca.500 g pr person)
Salt
Pepper
Smør

Annonse

Mer fakta om oppskriften

Forfatter:
Kilde: Bunnpris
Fotograf: Bunnpris
Innlagt/oppdatert:
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse

Anbefalt vin





Kalkun.

Fremgangsmåte:

Når kalkunen er tint, skal innmatposen inne i kalkunen tas ut. Innmaten er god basis for saus. Bind opp fuglen ved å føre vingespissene bak på ryggen inn mot halsen. Slå en hyssing rundt begge vingene og stram til. Bind lårene sammen med benknokene.

Pensle kalkunen med smeltet smør tilsatt salt og pepper og stek i stekeovn ved 160 grader i 1/2 time pr.kg.




Prøv en lignende oppskrift

Les mer om Helstekt aprikosfylt kalkun med appelsinsaus hos oss.Les mer om Røkt kalkun på koldtbordet hos oss.





Jeg vil bruke mobilversjonen av nettsiden

Intern:3009



Hurtigvalg

Se oppskrifter med:
Kylling Kalkun Epler Bananer Appelsiner Tomater Poteter Reker Torsk Laks Makrell Elg Reinsdyr

Tjenesten er en del av klikk.no

Informasjon om cookies
Kontakt oss og informasjon om siden

Ansvarlig utgiver: © 2002- DatabaseSør AS
Adresse: Matoppskrift.no, PB. 1638, 4688 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.
Daglig Leder Knut Pettersen

Last ned RSS feed med siste oppskrifter og ingredienser