Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalkungryte




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
Ca 500grkvernet kalkunkjøtt fra Stangekylling™
Ca 0,75dlkraft/hønsebuljong
1sssmør
2stkgrønne paprika
2stkgulrøtter
100grsellerirot
0,5stkpurre
2sstomatpuré
Ca 1,5tssoyasaus
Ca 2,5tstimian
1dlyoghurt naturell
salt, pepper
3stktomater
Ca 1,5dlost, revet
3sscashewnøtter kan sløyfes
persille og tomater til pynt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Selleri
Soya
Spor-av-Peanøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalkungryte med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier84,20341,13Kcal
Protein9,1136,91gram
Karbohydrat2,9111,79gram
Kostfiber1,234,98gram
Fett3,7415,15gram
Mettet fett1,917,74gram
Salt0,291,19gram
Pris på oppskriftenKr 7,32Kr 29,66Kroner
Hele oppskriften veier1 621 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

½ dl kraft/buljong og smør varmes opp i en gryte. Paprika, gulrøtter og selleri skjæres i biter, og purre i skiver.
Tilsett grønnsakene i gryten med buljong, og la dem koke under lokk i ca 10 min., til de er møre.

Deretter tilsettes kalkunkjøtt, tomatpuré, soyasaus og timian. Dette kokes under stadig omrøring i 6-8 min. Pass på at kalkunkjøttblandingen er gjennomstekt.

Gryten tas av varmen, og yoghurten røres inn. Eventuelt kan du spe ut med litt kraft/buljong. Smakes til med salt og pepper.

Legg halvparten av kalkunblandingen i en ildfast form. Deretter legger du et lag med tomatskiver. Fordel resten av kalkunblandingen over tomatene igjen. Osten drysses over, og formen stekes i ovnen ved 175 °C i ca 25 min.
Ha på hakkede cashewnøtter, finhakket persille og tomatskiver rett før servering.
Serves med brød og/eller salat

Mer info

Forfatter:
Kilde: Stanges gårdsprodukter
(Intern: 2118968894)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalkungryte med karri og kokos.Kalkungryte med karri og kokos.
Denne retten har 195,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkun med gorgonzola og pasta.Kalkun med gorgonzola og pasta.
Denne retten har 160,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eksklusiv kalkunfrikassé.Eksklusiv kalkunfrikassé.
Denne retten har 91,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkun Stroganoff.Kalkun Stroganoff.
Denne retten har 72,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.