Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalkungryte med karri og kokos



Kalkungryte med karri og kokos oppskrift.
Fotograf: Kylling.no

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
400grkalkunfilet
2sssmør
2tspaprikapulver
1boks(er)kokosmelk
2feddhvitløk, finhakket
2tsrød karripasta
4stkvårløk, strimlet
2stkgule paprika, strimlet
200grøsterssopp, skivet
0,5stklime
salt og kvernet pepper
frisk koriander

Focaccia

7dlvann
25grgjær
1dlolivenolje
2sssalt
2tssukker
1kghvetemel
2feddhvitløk, i skiver
Ca 14stksorte oliven, uten stein
1kvist(er)rosmarin, grovhakket
grovt salt eller flaksalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalkungryte med karri og kokos med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier195,221 607,24Kcal
Protein7,1759,03gram
Karbohydrat23,03189,61gram
Kostfiber1,7514,41gram
Fett7,8864,88gram
Mettet fett3,7130,54gram
Salt1,3811,38gram
Pris på oppskriftenKr 4,06Kr 33,43Kroner
Hele oppskriften veier3 293 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kalkunfileten først i skiver og så i strimler. Stek dem gylne i smøret og dryss over paprikapulver. Tilsett hvitløk, kokosmelk og karripasta. Senk varmen og la det hele småkoke i ca. 8-10 minutter.

Fres grønnsaker og sopp raskt i litt olje og tilsett dem så i gryten. Smak til med litt limesaft, salt og pepper. Dryss over frisk koriander og server med jasminris.

Focaccia
Bland gjæren ut i lunkent vann og tilsett olje, salt og sukker. Kna inn melet og elt deigen godt. Deigen skal være ganske løs. Dekk bollen og la deigen heve til dobbelt størrelse, ca 30-40 minutter.
Legg bakepapir i bunnen av en langpanne og hell deigen i pannen. Ta olje på hendene og klem deigen godt utover til den dekker hele pannen. La brødet etterheve i ca. 20 minutter. Ta mer olje på hendene og bruk fingrene til å stikke små hull i hele deigen. Dryss på hvitløkskiver, oliven, rosmarin og flaksalt.
Stek brødet ved 200 °C i ca 30 minutter. Avkjøl på rist og skjær brødet i biter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 25298)
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalkun med gorgonzola og pasta.Kalkun med gorgonzola og pasta.
Denne retten har 160,98 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkun Stroganoff.Kalkun Stroganoff.
Denne retten har 72,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,84 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,27.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalkungryte med karri og kokos.Kalkungryte med karri og kokos.
Denne retten har 195,22 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,03 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,06.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eksklusiv kalkunfrikassé.Eksklusiv kalkunfrikassé.
Denne retten har 91,42 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,95.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.