Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalkunstuffing 1




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
300grkjøttdeig/finmalt hønsekjøtt,
1,5tssalt
0,5sspotetmel,
1,5dlmelk,
0,5ssfinhakket løk,
0,5tspepper,
1tspaprika,
krås,
hals,
hjerte og lever fra fuglen


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalkunstuffing 1 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier109,94522,22Kcal
Protein12,5759,71gram
Karbohydrat2,6612,64gram
Kostfiber0,301,43gram
Fett5,3825,56gram
Mettet fett1,788,46gram
Salt3,0314,37gram
Pris på oppskriftenKr 3,98Kr 18,91Kroner
Hele oppskriften veier475 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rør deigen godt sammen med salt og mel og spe med melk. ha i krydder og løk. Krås, hjerte og hals kokes i ca. 1 time.
Finhakkes og blandes med fnhakket lever i kjøttdeigen. Fyll fuglen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19977)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bolognese 2.Bolognese 2.
Denne retten har 133,61 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,2 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,83 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,18.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.