Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalkunstuffing 2




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
200grstenfrie svisker,
120grbrødterninger,
1,5dlmelk,
50grsmør,
2stkepler,
1dashsalt


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalkunstuffing 2 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier163,861 245,66Kcal
Protein2,8921,97gram
Karbohydrat22,74172,87gram
Kostfiber2,9522,43gram
Fett6,1646,83gram
Mettet fett3,7628,58gram
Salt0,392,95gram
Pris på oppskriftenKr 3,26Kr 24,78Kroner
Hele oppskriften veier760 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg svisker i bløt i kaldt vann natten over. hell av vannet og del dem opp. Brødet bløtes i melk. Når det er gjennomtrukket, piskes det med gaffel. Tilsett svisker, smeltet smør oh raspede epler. Smak blandingen til med salt. Fyll fuglen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19978)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.