Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalkunstuffing 3




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1literbrødterninger,
1dlmelk,
2stkegg
100grbacon,
150grsjampinjong,
1stkløk,
salt,
1dashpepper,
litt muskat,
persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Gluten
Melk
Spor-av-melk
Spor-av-soya


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalkunstuffing 3 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier181,671 841,01Kcal
Protein7,4375,29gram
Karbohydrat25,11254,46gram
Kostfiber1,4114,29gram
Fett5,4154,82gram
Mettet fett1,7617,84gram
Salt0,737,43gram
Pris på oppskriftenKr 4,25Kr 43,07Kroner
Hele oppskriften veier1 013 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klipp bacon i små biter og hakk løk og persille. Skjær soppen i skiver. Brun sopp og bacon, ha i persille mot slutten av bruningen. Hell dette over brødet som er blandet med salt, pepper og muskat. Fyll det i fuglen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19979)
Kategori: Tilbehør
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Medisterkaker 2.Medisterkaker 2.
Denne retten har 180,1 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,72 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,2 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.