Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalv i tunfisk (Vitello tonnato)




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
750grkalvestek
150grtunfisk (gjerne hermetisk)
1helflaske(r)tørr, italiensk hvitvin
Ca 2,5sskapers
2stksitroner
1stkgulrot
1stang(stenger)selleristilk
1stkløk
laurbærblad
Ca 2,5stknelliker, hele
4stk filetansjosfileter
2stkeggeplommer
2,5dlolivenolje
3sshvitvinseddik
maldonsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Egg
Fisk
Selleri
Spor-av-nøtter


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalv i tunfisk (Vitello tonnato) med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157,85949,96Kcal
Protein8,8553,26gram
Karbohydrat1,066,38gram
Kostfiber0,462,77gram
Fett10,7364,57gram
Mettet fett1,8311,01gram
Alkohol2,96 %
Salt0,241,42gram
Pris på oppskriftenKr 15,44Kr 92,92Kroner
Hele oppskriften veier2 407 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Plasser kalvesteken i en oval og passe stor kjele med all hvitvinen, grovhakket gulrot, selleri og løk, samt laurbærblad og nellik. La alt ligge under lokk i et døgn, vend kjøttet av og til.

Kok kalvsteken opp i marinaden, med litt påfyll av vann. La det surre pent i overkant av en times tid. Avkjøl i kraften.

Kjør tunfisk, ansjos, eggeplommer, kapers, saften fra en halv sitron samt vineddik i mikser. Underveis har du i noen ss kraft og olivenoljen. Kjør mikseren til sausen er glatt og fin. Salt og friskkvernet pepper.

Kalvekjøttet skjæres i tynne skiver og legges utover på et fat med tunfisksausen jevnt utover. Dekk til med aluminiumsfolie, og la det hele stå minst en halv time til avkjøling før servering. Pynt med sitronskiver, bladpersille og kapers.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10104)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvepølser.Kalvepølser.
Denne retten har 197,19 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,92 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,75 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalverulade med reker.Kalverulade med reker.
Denne retten har 64,45 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,77 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvestek i gryte 2.Kalvestek i gryte 2.
Denne retten har 130,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,63 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ossibuchi al Pomodoro.Ossibuchi al Pomodoro.
Denne retten har 115,97 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,86 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 27,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.