Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvebrissel




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkalvebrissel
0,5litervann
1tssalt
1sssmør
0,5ssmelk


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvebrissel med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier65,78308,34Kcal
Protein7,6335,77gram
Karbohydrat0,040,19gram
Kostfiber0,000,00gram
Fett3,9018,28gram
Mettet fett2,2710,64gram
Salt0,833,91gram
Pris på oppskriftenKr 7,54Kr 35,34Kroner
Hele oppskriften veier938 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Legg brisselen i vann, fjern alle hinner, samt fett. Kok den i salt vann. Ta brisselen opp og sil kraften. Jevn smør og mel, spe kraften i til en jevn saus og tilsett den oppskårne brissel. Kan også jevnes med en eggeplomme som røres ut i kraften.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19103)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.