Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvebrissel med trøfler




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1stkkalvebrissel
1stktrøffel, stor eller evt en liten boks
1stkgåselever eller en liten boks
100grsmør
1sshvetemel
1dashsalt
1dashpepper
litt eddik

SAUS:

50grsmør
1,5dlbuljong
1sshvetemel
1glassmadeira
1dashsalt
1dashpepper


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvebrissel med trøfler med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier199,83461,81Kcal
Protein9,8922,86gram
Karbohydrat2,996,91gram
Kostfiber0,130,30gram
Fett15,5435,91gram
Mettet fett9,6422,28gram
Alkohol1,17 %
Salt0,701,63gram
Pris på oppskriftenKr 30,73Kr 71,02Kroner
Hele oppskriften veier924 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

(Ris de veau aux truffes)

La brisselen ligge ca 1 time i vann som er tilsatt litt eddik. La den deretter ligge noen minutter i kokende vann. Rens den for hinner etc. Klem den tørr. Skjær den i fire pene stykker, som krydres med salt og pepper og stekes gylne på begge sider i litt av smøret.

Skjær gåseleveren i fire stykker, vend dem i mel, salt og pepper og stek dem et par minutter på hver side i smør. Gåseleveren må ikke bli tørrstekt. Den skal være rosa inni, uten å være levret. Gjør trøffelen i stand, skjær den i skiver og vend den noen minutter i smør i stekepannen. Trøfler fra boks eller glass går rett i pannen.

Legg deretter brisselskiver, trøffel- og gåseleverskiver skiftvis i lag i et halvdypt fat. Over dette helles en saus som lages slik:

Smelt 50 g smør i en kasserolle og rør i 1 ss mel. Tilsett buljongen litt etter litt og rør godt om. Tilsett madeiraen når sausen er blitt jevn og nokså tykk, smak til med salt og pepper og la sausen koke på svak varme i 10-15 minutter. Hell den så over den ferdige retten og server med det samme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6253)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Frankrike

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Saltimbocca med St Anna-bønner.Saltimbocca med St Anna-bønner.
Denne retten har 100,68 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,08 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,38 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 17,89.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flambert kalvefilet 2.Flambert kalvefilet 2.
Denne retten har 146,23 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,11 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 14,86.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Spanske kjøttboller.Spanske kjøttboller.
Denne retten har 113,63 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesnadder.Kalvesnadder.
Denne retten har 121,86 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,61 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,83.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rask schnitzel middag.Rask schnitzel middag.
Denne retten har 125,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,98 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvebrissel med sjøkreps.Kalvebrissel med sjøkreps.
Denne retten har 106,51 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,47 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,55.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveschnitzel.Kalveschnitzel.
Denne retten har 116,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,14 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,34 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 19,58.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalv med italiensk grønnsaksfat.Kalv med italiensk grønnsaksfat.
Denne retten har 107,84 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannestekte kalvekoteletter.Pannestekte kalvekoteletter.
Denne retten har 164,29 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvekoteletter med gratinert fennikel.Kalvekoteletter med gratinert fennikel.
Denne retten har 109,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,95 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,64 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Panerte kalvekoteletter.Panerte kalvekoteletter.
Denne retten har 193,79 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 0,11 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 13,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.