Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvefrikassé 7




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
800grkalvebog
1tssalt
3stkgulrøtter
1bunt(er)vårløk
0,5bunt(er)grønne asparges
4stksjalottløk
1stkpersillerot

Saus:

3,5dlkraft
3ssmaizena
1dlkaffefløte
salt og pepper
hakket persille


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvefrikassé 7 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier72,12354,63Kcal
Protein9,6247,30gram
Karbohydrat3,2916,18gram
Kostfiber0,793,88gram
Fett2,1010,33gram
Mettet fett1,014,97gram
Salt0,623,05gram
Pris på oppskriftenKr 11,18Kr 54,97Kroner
Hele oppskriften veier1 967 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

En klassisk og velsmakende rett som passer hele familien. Sjalottløken setter en ekstra spiss på dette måltidet.

Legg hele kjøttstykket i en stor kjele og hell på kaldt vann til det dekker kjøttet. Kok opp uten lokk, skum godt av og tilsett salt.
Rens grønnsakene og kutt dem i biter. Legg aspargesstilkene og litt av grønnsakene i gryten sammen med kjøttet. Legg på lokk og la kjøttet trekke under kokepunktet i ca 1 ¿ 1,5 timer. Ta kjøttet opp og sil kraften. Kok resten av grønnsakene i ca fire minutter.

Saus:
Mål opp kraft, kok den opp og dryss på maisennajevner. Kok sausen i ytterligere to minutter. Ha i fløte og smak til med salt og pepper. Skjær kjøttet i skiver og legg skivene i et dypt fat sammen med de kokte grønnsakene. Hell sausen over og dryss på persille til slutt. Server med kokte poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete Roede
(Intern: 725)
Kategori: Gryterett
Diett/allergi: Kalorifattig
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 81,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 84,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 94,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 92,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 100,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.