Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvegryte med erter




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgkalvebryst
2sshvetemel
1sssalt
1tspepper
50grfett til bruning
Ca 7stk liteløk
0,5litervann eller buljong
1glasshvitvin
merian eller timian
Ca 3,5stkgulrøtter
0,5stksellerirot
Ca 2,5stktomater
1pakkeerter, dypfryste


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Selleri


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvegryte med erter med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier73,54550,69Kcal
Protein8,1360,88gram
Karbohydrat2,8621,42gram
Kostfiber1,259,36gram
Fett2,7620,67gram
Mettet fett1,027,64gram
Alkohol0,32 %
Salt0,735,46gram
Pris på oppskriftenKr 8,56Kr 64,10Kroner
Hele oppskriften veier2 995 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i store terninger, som vendes i en blanding av mel, salt og pepper. Brun kjøttet pent på alle sider.

Brun løken. Legg kjøtt og løk i en gryte.

Kok pannen ut med vann, eller buljong, og hell det over kjøtt og løk i gryten.

Tilsett hvitvin og merian eller timian. La retten småsurre ca 1 time.

Rens gulrøtter og sellerirot og skjær det i store terninger. Flå tomatene og skjær dem i båter.

La grønnsakene koke med i retten den siste halve timen.

Dryss ertene på og la dem bli gjennomvarme før servering.

Serveres direkte fra gryten med brød eller poteter til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8277)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 92,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 100,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 84,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 94,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 81,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.