Gå til forsiden av matoppskrift.no
Alle oppskriftssøk Mer enn 35.500 stk.
Søk etter ingredienser Mer enn 12.000 stk

Kalvekjøtt i rødvin




Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner
1kgfrikassékjøtt av kalv
2sshvetemel
2tssalt
0,5tspepper
1tspaprikapulver
Ca 2,5ssolje
Ca 2,5stksjalottløk
4stktomater
3dlrødvin
1stklaurbærblad
timian
Ca 9stksvisker, steinfrie
0,5dlskåldede mandler
4porsjon(er)makaroni


Annonse

Allergener som er registrert i oppskriften

Advarsel! Du må selv sjekke ingrediensene før du bruker dem i oppskriften, husk at info her bare er en veiledning. Det kan forekomme feil

Gluten
Nøtter
Spor-av-egg
Spor-av-gluten
Spor-av-melk


Klikk her for mer info om allergenene og hvor de forekommer

Næringsdeklarasjon for Kalvekjøtt i rødvin med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139,90804,63Kcal
Protein11,7467,52gram
Karbohydrat11,7667,64gram
Kostfiber1,337,65gram
Fett3,7721,68gram
Mettet fett0,804,60gram
Alkohol1,33 %
Salt0,663,82gram
Pris på oppskriftenKr 12,13Kr 69,77Kroner
Hele oppskriften veier2 301 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær kjøttet i porsjonsstykker. Vend dem i en blanding av mel, salt, pepper og paprika. Brun dem i ollje sammen med løk.

Tilsett flådde tomater i båter, hell på rødvin, tilsett laurbærblad og ca 1/4 ts tørket timian.

La retten surre under lokk til kjøttet er mørt, ca 1 time.

Kok sviskene så vidt møre i minst mulig vann.

Tilsett mandlene og sviskene med kokevannet like før servering. Gi retten et oppkok, så den blir gjennomvarm.

Serveres med makaroni eller potetstappe.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8279)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Gryterett
Land: Ukjent-opprinnelse

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6



Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Annonse

Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.Kalvegryte med fenikkel og kryddergrønt.
Denne retten har 84,75 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 4,8 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 3,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalveragu.Kalveragu.
Denne retten har 92,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,1 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 10,23.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Osso Bucco 2.Osso Bucco 2.
Denne retten har 100,77 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,27 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 21,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Enkel kjøttgryte.Enkel kjøttgryte.
Denne retten har 81,78 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,61 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,9.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kalvesauté.Kalvesauté.
Denne retten har 94,9 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,01 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,85.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.